TRUPE CABARET PLOIESTI CURSURI DE DANS PORUMBEI NUNTA PLOIESTI

Ploiesti Wedding Entertainment Ideas: Cabaret Ploiesti Cursuri De dans Ploiesti,Dansatori Evenimente,Trupe Cabaret

Subscribe

Trupa de dans "Fresh Girls" sustine momente artistice care va vor impresiona prin bun gust, calitate, profesionalism si coregrafii spectaculoase.   CONTACT: 0723.285.202

Ansamblul “Kymata” a fost infiintat in anul 2008 si intregeste cultura dansului grecesc din cadrul Comunitatii Elene din Prahova cu dansuri insulare (Sirto Naxou; Kalamatianos; Tsirigotikos; Foties; Psila; Kymata; Ikariotiko; Roditikos; Kavontoridiko; Ballos; Tsakonikos; Myhanikos; Pentozalis; Siganos; Na Xaris; Geia Sou Ellada; Hassaposerviko;Hasapiko; Levantidikos; Dari Dari; Zagorisios; Patima etc.). CONTACT: 0726 378 807

Inscrie-te ca Furnizor ! INSCRIE-TE GRATUIT !








Clubul de Dans Sportiv BUCURIA DANSULUI a fost infiintat in anul 2011 de Nicu Bucur , dansator si antrenor de dans sportiv, are ca scop principal sprijinirea, organizarea si coordonarea activitatilor de dans sportiv de masa si de performanta in orasul Ploiesti.
Nicu Bucur va ofera cursuri de dans ( Vals Samba Tango Salsa Rumba Cha-Cha-Cha Jive Slowfox Quickstep Vals Vienez Paso Doble Merengue ) pe mai multe nivele: de la cel de initiere, social, de intretinere pana la cel de inalta performata sportiva.
Contact: Telefon: 0745 557339



   De obicei, primirea invitatilor la restaurant se facea de catre miri, nasi sau parinti, dar acum, nu mai trebuie sa faceti dvs. acest lucru.









            Invitatii sosesc, sunt condusi la mese, lasati sa serveasca o cupa de sampanie, dupa care pot ajunge si mirii, avand parte de o intrare asa cum si-o doresc.
            Conducerea invitatilor este lasata in seama hostess-elor, care sunt persoane tinere, amabile, imbracate festiv si cu experienta in astfel de evenimente,
 astfel incat nu trebuie sa le lasati decat lista invitatilor si mesele corespunzatoare. Invitatii vor fi condusi organizat si elegant la masa,
 iar in acest fel nu mai apar situatiile in care toti asteapta in picioare, nestiind ce loc sa ocupe.
CONTACT :  0730686680 sau  0720319078







Trupa noastră vă oferă momente artistice coregrafice inedite în seara nunții dumneavoastră! Fie că sunt ritmuri latino, orientale sau populare, invitații dumneavoastră nu vor sta prea mult pe scaune! Evoluăm în formație de 3-4 dansatoare,1-2 ore, timp în care putem avea 3-6 coregrafii/dansuri diferite cu schimbare de ținuta la intervale de 15-20 de minute.



Persoana de contact:
Nume: Gabriela Dragoi
Telefon: 0725 495 249

Pentru ca iubim magia dansului, impletim ritmurile fascinante cu expresivitatea trupului, oferindu-va programe exceptionale de dans si costume!

Irenne Estan

CONTACT: 0723005251

Va doriti sa dansati la orice eveniment fara sa stati la masa privind cu parere de rau la cei care indraznesc sa danseze? Acumi aveti posibilitatea de a invata corect foarte multi pasi de dans apartinand mai multor stiluri!

 *Dans Sportiv(Samba, Cha-Cha, Rumba, Passo Doble, Jive, Salsa, Merengue, Bachata, Vals, Tango) *Dans Modern *Street Dance *Aerobic *Vals nunta
 Contact: 0729 473 129

Tanase Georgiana si Rotaru Ion. Doi tineri, cu o experienta de peste 10 ani, cu participari la concursuri de dans profesionist, nationale si internationale, cu numeroase premii si diplome obtinute, dansatorii din Ploiesti, va ofera un spectacol plin de eleganta si seducator. Tanase Georgiana si Rotaru Ion, va ofera, cursuri de dans pentru viitorii miri. Daca doriti sa prezentati la nunta un dans special, mai deosebit, doriti sa faceti un program special la valsul mirilor, apelati la Georgiana si Ionut. Impreuna veti face un program deosebit pentru valsul mirilor, valsul miresei, dansul din seara nuntii.

Informatii, rezervari la
tel. 0720-191598

Trupa de balet ROA a luat fiinta in anul 2000 sub coordonarea coregrafei trupei Magdalena Soare,pana in prezent a asimilat o experienta vasta de scena prin prezenta la numeroasele evenimente la care a participat(bineinteles,componenta trupei s-a mai modificat in decursul anilor prin colaborare cu diversi dansatori profesionisti)Trupa reuseste de fiecare data sa mentina un standard ridicat la un raport calitate/pret excelent,obiectivul fiind de fiecare data satisfacerea publicului nostru prin castigarea aprecierii acestuia caci, pentru un artist menirea lui este mai intai de toate hrana spirituala inainte de a fi o afacere.Componenta trupei este de 8 balerine,pentru evenimentele dumneavoastra putand evolua in numar de 4-5-8 balerine in functie de preferintele dumneavoastra(cat si de spatiu,buget).
Propunem trupa pentru un program de 3-5 dansuri acestea fiind selectionate de dumneavoastra.



Programul nostru artistic se preteaza pentru orice gen de evenimente(private,corporate,spectacole):nunti,botezuri,petreceri de firma si private,Revelion,Christmas party,emisiuni de divertisment.
Trupa ROA
Persoana de contact:Magdalena Soare
0723211671

Te asteptam pe Facebook! Be sociable!